Abonare la newsletter

Scule si unelte electrice,
Electrocasnice,
Ustensile de bucatarie

Scule si unelte

Accesorii

Electrocasnice

Ustensile de bucatarie

Servicii


Garantie

Produsele comercializate de catre STENUS INTERNATIONAL TOOLS SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Manopera GRATUITA la intretinere si reparare

STENUS INTERNATIONAL TOOLS va ofera certitudinea functionarii optime a produselor comercializate printr-o performanta activitate de service, care cuprinde intreaga gama de servicii de intretinere si reparare.

Clientii STENUS INTERNATIONAL TOOLS beneficiaza de manopera gratuita, atat in perioada de garantie cat si in post-garantie, la serviciile de reparatii si intretinere.

Toate reparatiile se fac doar cu piese de schimb originale furnizate de catre fiecare producator in parte.

Consultanta specializata

Va oferim consultanta specializata gratuit, atat din punct de vedere tehnic cat si comercial, personalul nostru fiind pregatit pentru a raspunde cu promptitudine intrebarilor dumneavoastra precum si in a prelua si procesa rapid comanda dvs (pentru clientii en-gross).

Livrare

Livrare gratuita pentru clientii en-gross conform traseelor stabilite si a graficelor de livrare. Pentru mai multe informatii consultati departamentul de vanzari.

Retea nationala de distributie

Retea puternica si eficienta de distributie alcatuita din reprezentante si filiale teritoriale proprii, distribuitori regionali si agenti proprii de distributie.